Neprehliadnite

Wieovej majú pomôcť aj kúzla od Harryho Pottera

 

MichelleWie4

Niektorí profesionálni športovci sú poverčiví a nosia so sebou rôzne talizmany. Ďalší sa spoliehajú na ďalšie technické aj duševné vymoženosti. A práve to je aj prípade americkej golfistky, ktorá by rada rozbehla svoju pribrzdenú kariéru pomocou kúziel od samotného Harryho Pottera.

MichelleWie

Zázračné dieťa zámorského golfu sa dlhodobo trápi, pritom ešte ako tínedžerka vytvorila množstvo rekordov s prívlastkom „najmladšia“, po dvadsiatke ale už to nie je úplne ono. V roku 2014 síce triumfovala na US Open a získala svoj prvý major titul, ale čakalo sa ďaleko viac. Napokon na konte má „len“ štyri profesionálne tituly.

MichelleWie3

Dvadsaťsedemročná Američanka si preto nechala začarovať svoje vedžky. Aspoň teda obrazne. Anthony Taranto, ktorý má u Callaway túto prácu na starosti, jej na všetky tri kúsky zobrazil populárne kúzla z kníh Harryho Pottera.

MichelleWie5

Na Wieovej troch vedžkách sa nachádza celkovo osem kúziel (Wingardium leviosa, Lumos, Impervius, Avis, Protego, Descendo, Salvio hexia a Rictusempra), s ktorými ste sa mohli stretnúť aj vo filmovom spracovaní. Uvidíme, či to sympatickej golfistke pomôže k športovým úspechom.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv