Neprehliadnite

US Masters: Tiger Woods absentuje v Auguste po tretí raz z posledných štyroch ročníkov

 

Woods_20

Americký golfista Tiger Woods bude absentovať na 81. ročníku turnaja US Masters pre zranenie chrbta, ktoré ho vyradilo z hry vo februári. Štvornásobný víťaz úvodného major íventu sezóny oznámil, že „na turnaj ešte nie je pripravený,“ pričom v Augusta National sa zúčastnil len na utorkovej večeri šampiónov, kde svoje menu naordinoval Angličan Danny Willett.

Woods_01

„Nemám presný termín súťažného návratu, ale neustále pokračujem v snahe zotaviť sa, pretože sa chem vrátiť tak skoro, ako to len bude možné,“ uviedol vo svojom vyhlásení štrnásťnásobný major šampión Woods, ktorý vynechá už tretí z posledných štyroch súbojov o zelené sako. Woods predtým odohral na US Masters 19 ročníkov v rade (1995 – 2013), pričom do štatistiky je zaratáné aj obdobie s amatérskym štatútom.

Woods_05

V tejto sezóne sa hneď z úvodu ozvali u Woodsa obnovené problémy s chrbtom. Bolesti ho donútili odstúpiť z turnaja v Dubaji potom, ako v prvom kole zahral 77 úderov. Pre zranenie následne odhlásil svoju účasť aj z ďalších turnajov Honda Classic a Genesis Open. Woods vynechal svoj prvý US Masters v roku 2014, keď nebol ešte pripravený po operácii zaseknutého nervu.

Woods_10

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv