Neprehliadnite

US Masters: Súboj o zelené sako začal bez svetovej jednotky, zranený DJ nenastúpil

 

DJ_Masters_01

Najväčší favorit 81. ročníka US Masters Dustin Johnson tesne pred štartom úvodného majoru sezóny odstúpil pre zranenie chrbta, ktoré si privodil v stredu pri páde zo schodov. Prvý hráč svetového rebríčka vzdal súboj o zelené sako v Auguste na poslednú chvíľu. Po rozcvičke na cvičnej lúke už bol so súpermi zo záverečnej skupiny na ceste k úvodnému odpalisku, ale nakoniec nezahral ani jedinú súťažnú ranu.

The Masters - Round One

„Srdce túžilo hrať, chcel som to skúsiť, ale nemal by som šancu sa rovnať s najlepšími,“ povedal Johnson. „Najsmutnejšie je, že za tri dni budem schopný hrať, ale teraz môžem švihať tak na sedemdesiat percent. Narazený ľavý lakeť problémom nie je, ale bedrová časť chrbta. Mám problém pri zásahu loptičky a rotácii tela,“ vysvetlil budúci zať legendárneho kanadského hokejistu Wayne Gretzkého.

DJ_Masters_03

Tridsaťdvaročný Američan mal deň pred začiatkom turnaja nehodu v prenajatom dome. „Bolo to groteskné,“ poznamenal DJ a popísal, ako sa zranil: „Obliekal som si ponožky, pošmykol sa a zletel z troch schodov. Najviac to odniesla ľavá časť chrbta.“ Zámorský hráč dostal lieky a doporučenie byť v pokoji, no napriek tomu chcel do prestížneho turnaja nastúpiť. „Celé dopoludnie som sa snažil dať do kopy. Hrajem v životnej forme a je to jeden z mojich najobľúbenejších turnajov. Bolo ťažké odstúpiť. Som smutný,“ povedal.

DJ_Masters_05

Vlaňajší víťaz US Open sa chystal v Auguste štartovať s cieľom vylepšiť štvrté miesto z minulého ročníku, ktoré je na US Masters jeho maximom. Mal pre to všetky predpoklady, pretože hral v životnej forme a triumfoval v posledných troch turnajoch, na ktorých nastúpil.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv