Neprehliadnite

Svet techniky

 

Televízor Philips
Prvý 4K OLED televízor s Ambilightom predstavila firma Philips vlani na veľtrhu IFA 2016, teraz sa dostal na trh. OLED televízor Philips 901F má uhlopriečku 55 palcov. Televízory OLED nemajú na rozdiel od LCD/LED technológie podsvietenia, výsledkom je prakticky dokonalá čierna a mimoriadny kontrastný pomer. Televízor Philips pokračuje vo firemnej tradícii a ponúka aj kvalitný zvuk, o ktorý sa stará audiosystém 6,1 s výkonom 30 W.

Tablet Samsung
Tablet Galaxy Tab S3 ponúkne 9,7-palcový Super Amoled displej s rozlíšením QXGA. Tento tablet podporuje prehrávanie 4K/60p videa v HDR (10bit farebné video), 4K/30p video dokáže aj natáčať. Slušná je aj výdrž, prehrávať video na Galaxy Tab S3 je možné až dvanásť hodín. Zdrojom HDR videí pre tablet má byť napríklad online služba od Amazonu. Pokiaľ ide o zvuk, tak ten zaisťujú štyri stereoreproduktory od spoločnosti AKG by Harman.

Návrat Onkyo
Firma Onkyo uviedla na trh dva nové AV prijímače. Hoci oba modely patria do základnej triedy, ponúknu veľmi zaujímavú výbavu. Onkyo TX-NR474 bude 5,1 kanálové, Onkyo TX-NR575 potom 7,2 kanálové. Oba AV receivery ponúknu všetky dostupné formáty priestorového zvuku pre domáce kino. AV prijímače disponujú zhodným výkonom 135 W na kanál.

Bezdrôtové reproduktory
Samsung má pre svojich fanúšikov pripravenú novú sériu bezdrôtových reproduktorov. Séria ponesie označenie H a hlavným znakom bude nielen jednoduchý, minimalistický dizajn a kovové vyhotovenie, ale tzv. UHQ zvuk. Reproduktory ponúknu bezdrôtové pripojenie k sieti Wi-Fi, Bluetooth pre priame strímovanie hudby, USB vstup, prekvapivo aj HDMI konektor, chýbať nebude ani tradičný analógový vstup cez 3,5mm Jack či optický digitálny vstup.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv