Neprehliadnite

Spilková menila realizačný tím, novým trénerom sa stal Lukáš Martinec

 

Spilková_Lukáš_01

Pred vstupom do siedmej profesionálnej sezóny pristúpila česká hráčka Klára Spilková k výrazným personálnym zmenám vo svojom realizačnom tíme. Hlavná zmena sa udiala na poste trénera, keď dlhoročného kouča Pavla Niča, nahradil 42-ročný Lukáš Martinec. Martinec pôsobí ako Pro tréner na Čiernom Moste, kde Spilková pravidelne trénuje.

Spilkova_2017_Martinec

Novým kedíkom pre tento rok je Kateřina Dvořáková. Premiéru mala vlani v novembri, keď nosila Spilkovej vak na turnaji Hero Womens Indian Open. Ako caddy však bude naďalej pôsobiť aj Spilkovej asistentka Monika Dvořáková.

Spilkova_2017_03

Kalendár turnajov 2017 publikovala Spilková na svojich webových stránkach. Obsahuje 15 turnajov, pričom česká golfistka vynechala zimné turnaje v Austrálii a Číne. Z jej kalendára tiež vypadli októbrový ívent Sanya Open v Číne a novembrový Qatar Ladies Open v Katare.

Spilkova_2017_04

„Koncom vlaňajšej sezóny som zistila, že potrebujem zmenu. Minulý rok ma veľa naučil,“ uviedla Spilková na predsezónnom stretnutí s médiami v sídle spoločnosti KPMG. Spilkovú naďalej podporujú Raiffeisenbank, Česká golfová federácia, Bogner či Volvo Cars Czech Republic.

Spilkova_2017_01

„Som založením skôr pocitová než technická hráčka. Nové zloženie tréningu sleduje navodzovanie situácií, do ktorých sa dostávam na ihrisku,“ tvrdí Spilková. „Zameriavame sa na štyri typy tréningu, kde má svoje miesto tiež spolupráca mozgových hemisfér,“ dodal tréner Martinec.

Spilkova_2017_02

Poradcom pre techniku a hru na linksových ihriskách zostáva Keith Williams. Prvý turnaj sezóny má už Spilková za sebou, z LET Access Series z francúzskeho Terre Blanche priviezla výborné štvrté miesto. „Je poznať, že ideme správnym smerom,“ skonštatoval kouč Martinec, ktorého zverenkyňa sa v zime venovala príprave, do ktorej zaradila tiež kickbox, a absolvovala sústredenie v Thajsku.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv