Neprehliadnite

Prípravy na Ryder Cup 2022 v Taliansku v plnom prúde

 

Koncom minulého roka sa v športových médiách objavili správy, že s organizáciou Ryder Cupu 2022 v Taliansku, budú problémy. Podľa aktuálnych informácii však majú organizátori v Ríme podporu politikov aj mesta, pričom prípravy na 44. ročník prestížneho súboja medzi Európou a USA už prebiehajú. Očakávaný prínos pre taliansky golf má byť údajne až 103 miliónov eur.

Talianska kandidatúra dostala prednosť pred Španielskom, Rakúskom a Nemeckom. Hrať sa bude na ihrisku Marco Simone Golf and Country Club približne 17 kilometrov od Ríma. Na ihrisku už teraz prebiehajú značné úpravy a zmeny. Preinvestované len do rekonštrukcie ihriska má byť 12 miliónov eur, ďalšie milióny sa musia investovať do zázemia.

Do talianskej metropoly sa prídu pozrieť desaťtisíce golfových fanúšikov z celého sveta a tí čo sa nedostanú na ihrisko, budú potrebovať fanzóny a ďalšie služby. Aj preto organizátori podpísali lukratívnu zmluvu o spolupráci so športovou agentúrou Infront Sports & Media. Tá ma napomôcť s organizáciou a hlavne získavaním investičných prostriedkov a predaj práv.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv