Neprehliadnite

Nahnevaný Goggin, po dolete našiel poškodené palice

 

Austrálsky profesionálny golfista Mathew Goggin mal nedávno dôvod na hnev. Až do červena sa rozzúril potom, čo našiel svoju golfovú výbavu zničenú po lete s čím ďalej viac kontroverznejšou americkou leteckou spoločnosťou United Airlines.

Štyridsaťdvaročný víťaz deviatich turnajov, vrátane piatich na Web.com Tour, si išiel vyzdvihnúť svoje golfové palice po lete so spomínanou americkou leteckou spoločnosťou. Vo svojom vaku však našiel zlomený driver tesne nad šaftom a zničené boli aj ďalšie dve drevá.

„Po prvý raz za dlhých 20 rokov som otvoril svoj bag a našiel toto… Bol som sa sťažovať, ale musím pripustiť, že ma United trochu zastrašili,“ uviedol potom Goggin na sociálnej sieti Twitter pri fotkách so zničenými palicami.

Spomínané aerolinky majú v poslednej dobe konfliktných situácií viac než dosť. Vyhodili z lietadla dievčatá, ktoré mali na sebe legíny. Potom ich zamestnanci do krvi zbili a vyvliekli z lietadla človeka, ktorý sa nechcel vzdať svojho sedadla, z čoho vzniklo virálne video. Vyhodili tiež pár, ktorý sa chcel dostať na svoju svadbu.

 

-jj-

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv