Neprehliadnite

McIlroy aj ďalšiu dekádu pod krídlami firmy Nike

 

Rory_Nike_01

Stihol to ešte pred štartom úvodného major turnaja v Auguste. Rory McIlroy sa dohodol na desaťročnej spolupráce s firmou Nike, ktorá ho bude aj naďalej obliekať a obúvať.

Rory_Nike_04

McIlroy oznámil svetu túto novinku prostredníctvom sociálnej siete. „Teším sa na ďalších desať a viac rokov ako športovec Nike!“ Ide však len o oblečenie a obuv, firma Nike totiž vlani oznámila, že opúšťa segment golfového vybavenia.

Rory_Nike_05

Od tej doby Severný Ír testuje najrôznejšie palice, pre definitívnu zmenu sa ale ešte nerozhodol. A čo sa týka zvyšku, aj naďalej bude „ofajfkovaný“. „Milujem túto značku od doby, keď som bol ešte dieťa. Som skutočne rád, že môžem na tejto ceste pokračovať s Nike,“ uviedol Rory.

Rory_Nike_02

Rodák z ostrovného Holywoodu od roku 2013, keď k Nike prestúpil od Oakley, vyhral 12 turnajov vrátane dvoch majorov. Dvakrát ovládol tiež poradie Race to Dubai a je posledným šampiónom FedEx Cupu.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv