Neprehliadnite

Lexi Thompsonová tentoraz slzy pred médiami neudržala

 

Američanka Lexi Thompsnová suverénne aproximovala k svojmu druhému major titulu na nedávnom turnaji ANA Inspiration, ktorý však napokon nezískala pre udelené štyri trestné rany. Posledný aprílový týždeň sa predstavila po prvý raz pred médiami, ale tentoraz svoje slzy na tlačovej konferencii nedokázala skrotiť.

Thompsonová na úvodnom majore sezóny hrala skvele a išla si pre víťazstvo. Počas finálového dejstva ale dostala štyri trestné údery za to, že v sobotu odpoludnia vrátila pri markovaní na gríne svoju loptičku na nesprávne miesto. Ešte si vynútila play-off, ale v ňom nestačila na So Yeon Ryu z Kórejskej republiky.

Reakcie golfového sveta na seba nenechali dlho čakať a boli búrlivé. Vo väčšine prípadov sa postavili na stranu zámorskej hráčky Thomsponovej. Na všetko totiž upozornil o deň neskôr televízny divák, čo započalo diskusiu, ktorá vyvrcholila zmenou pravidiel. V budúcnosti už sa niečo podobné jednoducho nebude môcť stať.

„Bola to pre mňa nočná mora, ale zároveň to boli nesmierne zaujímavé tri týždne. Náročné to bolo hlavne prvý týždeň. Menej som spala, ale zase som strávila veľa času s rodinou a priateľmi. Dávala som sa do kopy a vrátila sa k tréningu,“ uviedla Thompsonová pred turnajom Volunteers of America Texas Shootout.

Počas tlačovej konferencie sa však v jednom momente rozplakala. „Najťažšie na tom bolo to prekonať. Je to jeden z mojich najobľúbenejších turnajov a vždy som snívala o tom, ako skáčem do toho jazierka. Celý život tvrdo pracujem na tom, aby som získala čo najviac major titulov. Hlavne na ANA Inspiration. Celý týždeň som hrala skvele, myslím, že som nikdy nehrala lepšie,“ dodala Američanka, ktorá spomínaný major vyhrala pred tromi sezónami.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv