Neprehliadnite

Len pre ženy?

 

GARS AM KAMP je malá obec v srdci dolnorakúskeho regiónu Waldviertel. Zelené úrodné údolie, z ktorého sa ťahajú smerom hore vinice a lúky s lesným porastom, potokmi a riekou Kamp, vytvára unikátny prírodný fenomén inšpirujúci ľudské pokolenie po tisícročia.
Text Milan Štefančík foto archív

Už starí Kelti tu nachádzali energetické miesta, z ktorých čerpali životnú silu. A práve sem prichádzajú dnes ženy zovšadiaľ a je úplne jedno či za krásou, zdravím, alebo len za pocitom blaha.

Rezort zdravia

Rezort La Pura je súčasťou VAMED Vitality World, medzinárodnej spoločnosti orientovanej na zdravie. Je jediný svojho druhu v Európe. Zaoberá sa špecifickými potrebami žien, ich zdravím, pohodou a sebavedomím. Poznatky a pochopenie rozdielov pohlaví zo zdravotného hľadiska tu využívajú na prevenciu rizikových faktorov, ktoré sa prejavujú u žien rozdielne, skôr než sa objaví choroba.

Ženy dnes cítia dvojnásobný tlak, keď musia skĺbiť rodinný život s kariérou, pritom majú vyzerať krásne, sviežo a ešte byť aj štíhle, silné a príjemné. V La Pura sa usilujú dať ženám ocenenie a dobrý pocit. Po osobnom pohovore s Dr. Barbarou Gebhardovou, pod vedením ktorej pracuje tím piatich lekárov, máte v rukách ozdravovací, skrášľovací a relaxačný program, ušitý na mieru.

Ideálne na relax

Ubytovanie v hoteli je exkluzívne, so šarmom starého sveta, ale súčasným vybavením izieb a príslušenstva. Všetko tu pôsobí neformálne a dýcha slnečnou, pohodovou atmosférou. Kedysi to bývalo pôsobisko Williho Dungla (1937 – 2002), pioniera zdravého štýlu a fitnesu, ktorý sa staral o športovcov a ich mentálne zdravie a zaujímal sa o vplyv prírody na zdravie. V hotelovom rezorte nájdete ešte aj dnes maséra, ktorý tu pracuje vyše tridsať rokov a masíroval okrem iných aj Nikiho Laudu, Stefi Graffovú či Davida Hasselhoffa.

Uvítanie

Hotel bol v roku 2011 zrekonštruovaný, pričom zachováva historický základ z roku 1914 a elegantne ho prepája s moderným štýlom a komfortom. Hneď ako vojdete do rezortu, vás po milom privítaní ponúknu výberom domácich štiav. Nadýchnete sa vône relaxu a uvoľníte sa. Dostanete svoju tašku s logom, županom a šľapkami, praktickú na návštevu bazéna a sauny, ako aj denný program aktivít.

Koncept

Využívanie a aplikovanie poznatkov rodovej medicíny, zaoberajúcej sa rozdielmi medzi mužom a ženou zo zdravotného hľadiska, na prevenciu chorôb a určenie presnej diagnostiky. Veľký dôraz je kladený na genetiku, hormonálnu situáciu, psyché a životný štýl. Tiež tu kladú dôraz na fyzické a mentálne zdravie a zaujímajú sa o skúsenosti, návyky a environmentálne vplyvy. Stredobodom pozornosti je stále žena a jej biológia, od puberty, dospievania, tehotenstva, menopauzou nekončiac.

Manažment hmotnosti

Detoxikačná terapia založená na obmedzení príjmu kalórií, bielkovín, tukov, ovocia a zeleniny. Dlhým prežúvaním a spracovávaním suchého pečiva sa zvyšuje slinenie a zlepšuje sa trávenie. Spolu s pitným režimom sa telo zbavuje škodlivých usadenín a nadváhy. V La Pura je terapia prispôsobená potrebám žien. Je efektívna aj pri riešení problému migrény, vyčerpanosti a rozmanitých druhov intolerancie.

Beauty

V La Pura používajú produkty prírodnej kozmetiky Vinoble. Okrem skrášľovacích techník sú bežné facelifty, botox, úprava viečok, omladenie pleti alebo anticelulitídne zákroky a lipotransfery. Tím špecialistov všeobecnej, plastickej, estetickej a rekonštrukčnej chirurgie tu pracuje pre ženy.

Pre rovnováhu

V La Pura hostia navštevujú relaxačné tréningy, dýchacie techniky a meditácie, terapie dopĺňajúce energiu tela, masáže, cvičenia ako pilates, joga a zumba, a tiež plávanie. Pohyb a aktivity na vzduchu ako nordická chôdza s paličkami, s kruhmi a bicyklovanie v členitom okolí sú ideálnym odreagovaním, podobne ako aj prechádzky po historickom Gars am Kamp.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv