Neprehliadnite

Fowler „randil“ na pretekoch Moto GP

 

Tak, konečne Rickie! Ešte nedávno to vypadalo, že Rickie Fowler zostane „forever alone“, teda navždy sám. Teraz si ale zrejme našiel konečne novú lásku. Počas aprílového víkendu totiž vyrazil na americký podnik Moto GP s modelkou Alison Stokke.

Ešte pred desiatimi dňami to vyzeralo, že populárny Američan je stále „single“. Zatiaľ, čo jeho kolegovia z SB2K17 si vzali na dovolenku na Bahamských ostrovoch svoje priateľky, on bol na fotkách sám. Bola to ale podľa všetkého len zásterka.

Nedávno totiž vyrazil na svoje obľúbené motorky, konkrétne na MotoGP Grand Prix of the Americas, a na Instagrame sa objavili dve fotky, na ktorých je s bývalou úspešnou vysokoškolskou atlétkou a teraz fitness modelkou Alison Stokke.

O ich vzťahu sa už niekoľko dní špekulovalo na internete a teraz sa obaja rozhodli všetko odhaliť. Uvidíme, či to Fowlerovi konečne vydrží a už nebude musieť znášať spoločné fotky, na ktorých je jediný bez partnerky. Ako napríklad na poslednom Ryder Cupe v americkom Hazeltine.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv