Neprehliadnite

Agamáci hrali pre dobrú vec

 

Napriek nepriazni počasia sa štvrtú aprílovú sobotu stretli nadšenci z Golfového klubu Agama v Koši, aby pomohli dobrej veci. Akciu pod názvom Charity Hendi Golf zorganizovala Slovenská golfová asociácia hendikepovaných v spolupráci s GK Agama. Akciu podporila aj Česká golfová asociácia hendikepovaných.

„Síce bola parádna zima, no aj napriek tomu sme po welcome drinku a výbornom guláši nastúpili na ihrisko. Hrial nás dobrý pocit, že síce sme sa prišli zabaviť, ale aj pomôcť dobrej veci. Hrali sme spôsobom hry texas scramble dvojíc,“ informovala prezidentka GK Agama Petra Dzuriková.

Po hre čakal na účastníkov vyhriaty Golf bar s krbom, pečené prasiatko a fantastická kapela DeArt, ktorej koncert sprostredkoval prezident asociácie Peťo Lenčeš. Navyše, ani niektorí golfisti, ktorí chytili gitaru do rúk, sa vôbec nemusia hanbiť za svoj hudobný výkon.

„Všetci hráči pred hrou prispeli na zbierku, ktorú sme zorganizovali na podporu na zakúpenie paragofleru. Každý dostal od nás perníkové srdiečko. Zbierka bude prebiehať do 15. mája a ukončíme ju na Národnom dni golfu u nás, kde sme pripravili pre golfistov aj negolfistov zaujímavý program. Ten, kto sa nemohol zúčastniť a chce tiež pomôcť dobrej veci, môže poslať ľubovoľnú sumu na č. účtu Slovenskej golfovej asociácie hendikepovných (IBAN: SK2609000000005075281065),“ dodala šéfka najstaršieho klubu na hornej Nitre.

Výsledky Charity Hendi Golf 2017:
/Hlavná kategória/
1. Peťo Lenčeš – Peter Matiaško
2. Boris Lauko – Peter Mihálik
3. Vlastimil Habelka s manželkou

/Hra na rany /
1. Peter Mihálik – Boris Lauko
2. Ladislav Ujhelyi – Eva Ujhelyiová
3. Vladimír Mokroš – Marián Truben

/Nearest to the pin: Marián Truben/

 

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv