Neprehliadnite

V Sedíne sa pripravujú na aprílový štart

 

Sedín_05

Sedín Golf Resort Veľké Úľany zaháji prvú golfovú sezónu v priebehu apríla 2017. Golfový klub s rodinnou atmosférou je určený pre začiatočníkov, aj zdatných, výkonnostných golfistov. Golfoví nadšenci zo Sedína ponúkajú zážitok z hry v prekrásnej prírode lužných lesov, plných vtáčieho spevu, rozmanitej fauny a flóry. To všetko v blízkosti Bratislavy, Trnavy a ďalších menších miest.

Sedín_04

„V tomto rezorte nájdete ideálne prostredie na firemné podujatia, pracovné stretnutia, konferencie, ale aj rodinné oslavy. Záleží nám na tom, aby ste sa u nás v klube cítili ako doma. Poskytujeme domáce zázemie športovcom, ale aj rodinným príslušníkom a priateľom – negolfistom,“ uviedla manažérka klubu Dagmar Turnerová.

Sedín_07

V roku 2017 pripravujú v Sedíne golfový zážitok z hry na 18 jamkách v prírode, ktorú si zamilujete. Pre členov klubu sú pripravené samostatné priestory, zľavy a iné benefity. Okrem iného aj vyhradené časy v každej hodine prevádzky ihriska, pri včasnom objednaní tee time. Počas tejto sezóny sa v Sedíne uskutočnia aj komerčné turnaje šité na mieru, domáce turnaje – tématické, pravidelné HCP turnaje, PRO škola so zaujímavými trénermi, či Golfová akadémia pre deti (pozn. úvod do golfu s trénerom pre začiatočníkov a vylepšenie hry pre pokročilých hráčov).

Sedín_10

V aktuálnej sezóne sa okrem toho predstavitelia Sedín Golf Clubu a GC Welten Báč dohodli na unikátnej spolupráci na slovenskom poli, ktorá nesie názov Welten Plus. Pre celoživotných klubových členov a držiteľov ročného členstva poskytuje sedínsky klub možnosť dokúpiť si za špeciálnu cenu 200 eur (alebo 300 eur) členstvo v spriatelenom golfovom klube Welten Báč. Akcia sa vzťahuje len na trvalé členstvo s ročným fee a ročné fee. Táto špeciálna ponuka platí aj opačne, pre členov golfového klubu Welten Báč. Hrajte na dvoch ihriskách ležiacich blízko seba celú sezónu za maximálne 1300 eur.

Golfsedin.sk, -jj–

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv