Neprehliadnite

V Carpatii aj s novým clubhousom

 

Zástupcovia Golf Clubu Carpatia Záhorská Bystrica pripravili pre svojich fanúšikov a členov klubu v sezóne 2017 niekoľko noviniek. Okrem viacerých športových a klubových akcií, o ktorých budú priebežne informovať, sa na území neďaleko Bratislavy môžu pochváliť novým clubhousom.

Carpatia_01

„V tejto sezóne vás radi privítame konečne v novom clubhouse, ktorý vám poskytne služby a lepšie zázemie na relax pri hre. Aby ste si však užili hlavne hru samotnú, bude pre nás hlavnou prioritou zlepšovanie kvality predovšetkým tréningových plôch ako aj ihriska, tento proces je dlhodobý, veríme však, že prvé výsledky pocítite už veľmi skoro,“ uviedol prezident klubu Andrej Lendel.

Carpatia_03

„Aj keď nás čaká ešte veľa prác v znamení zlepšovania kvality, chceme zachovať rodinný a klubový charakter ihriska, ktoré bude pre vás vždy „na skok“, bez ohľadu na to, či odohráte hru s priateľmi, potrénujete odpaly na cvičných plochách alebo prídete iba zrelaxovať do príjemného prostredia pri dobrej káve,“ dodal Lendel.

Carpatia_02

Rovnako nezmenené zostávajú aj členské poplatky na rok 2017. Základné členstvo, ktoré obsahuje vstup na driving range, neobmedzený počet loptičiek na driving a 50% zľava z hry na jamkách) stojí 250 eur pre dospelých, 125 eur pre deti, študentov a juniorov do 18 rokov a 0 eur pre deti do 15 rokov (pozn. platí v prípade, že aspoň jeden z rodičov je členom GC Carpatia).

carpatia_04

Rozšírené členstvo, ktoré obsahuje vstup na driving range, neobmedzený počet loptičiek na driving a bezplatnú hru na jamkách, stojí 320 eur pre dospelých, 160 eur pre deti, študentov a juniorov do 18 rokov a 0 eur pre deti do 15 rokov (pozn. platí v prípade, že aspoň jeden z rodičov je členom GC Carpatia). Firemné členstvo – na základe individuálnej dohody. V tejto sezóne bude v Carpatii organizovať aj detskú golfovú akadémiu, ktorej programy štartujú od apríla.

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv