Neprehliadnite

V Borši počítajú aj s prázdninovým táborom

 

Neviete, ako motivovať dieťa k športu a zároveň mu umožniť pobyt v krásnom prostredí s deťmi s podobnými záujmami? V takom prípade ho môžete prihlásiť na denný prázdninový golfový tábor v areáli Green Resort, ktorý organizujú nadšenci z Hrubej Borše aj v tejto sezóne.

Borša_04

Golfový klub Borša pripravil prázdninový golfový tábor pre deti v spolupráci s John Carroll Junior Golf Academy. John Carroll je profesionálny kouč z Írska, ktorý patrí medzi najúspešnejších juniorských trénerov na Slovensku s dlhoročnou trénerskou praxou. Deti z John Carroll Junior Golf Academy môžu dostávať golfové lekcie v slovenskom aj anglickom jazyku.

Borša_03

Prázdninový golfový tábor bude prebiehať na ihrisku Green Resort Hrubá Borša v troch turnusoch respektíve termínoch (10. – 14. júla, 24. – 28. júla, 21.- 25. augusta). Vek účastníkov sa pohybuje v intervale od 7 do 17 rokov, pričom v jednom kurze môže byť maximálne 15 osôb. Cena pre nečlenov Golfového klubu Borša je 260 eur, pre aktívnych členov je to o 30 eur menej.

Borša_02

Hlavnou náplňou tábora je golf – hra a etiketa, teda výučba hry a pravidiel golfu. Deti navyše pod odborným dohľadom okúsia niečo z netradičného pojatia tejto a ďalších hier. Dopoludňajšia a poobedňajšia výučba golfu trvá celkovo 4 hodiny, výučba teórie, pravidiel golfu a golfovej etikety zaberie každý deň jednu hodinu.

Borša_00

Drivingové loptičky a golfové palice sú k dispozícií po celý týždeň, rovnako ako neobmedzené denné green fee na ihrisku public. Súčasťou tábora je celodenná strava (desiata, obed, olovrant) a pitný režim, pričom poistenie dieťaťa je cene. Pripravený bude aj zábavný program na celý týždeň prostredníctvom tímových a spoločenských hier.

Borša_05

V Hrubej Borši majú pre svojich členov pripravené v tejto sezóne aj ďalšie novinky. Celý flight 3+1 zdarma platí pri zaplatení 3 x plné green fee na 18 jamiek, Sunset Fee je k dispozícii 2,5 hodiny pred západom slnka – hra za cenu green fee na 9 jamiek a 50% zľava na požičanie golfového autíčka, ktorá platí pri zaplatení 2 x plné green fee na 18 jamiek.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv