Neprehliadnite

Spilková ukončila spoluprácu s dlhoročným trénerom Ničom

 

Spilková_Nič

Po dvanástich rokoch ukončila najlepšia česká golfistka Klára Spilková spoluprácu s trénerom Pavlom Ničom. História spolupráce týchto dvoch veličín českého golfu je veľmi dobre známa a jej koniec je prekvapivý.

Klára_05

„Kárka Spilková so mnou ukončila spoluprácu na konci februára. Prajem Klárke veľa šťastia a úspechov,” uviedol tréner Nič pre český portál golf.cz.

Spilková_Nič_02

Spilková počas spolupráce s trénerom Ničom dosiahla na šesť amatérskych majstrovských titulov a v útlom veku sa prepracovala do profesionálnej série Ladies European Tour. V tej tento rok odštartuje siedmu sezónu.

Klára_06

Spilková sa teraz pripravuje v Thajsku na svoj prvý turnaj sezóny Lalla Meryem Cup v Maroku, kde v roku 2011 triumfovala Slovenka Zuzana Kamasová. Zmeny vo svojom realizačnom tíme zverejní Spilková zrejme na tlačovej konferencii 5. apríla v Prahe.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv