Neprehliadnite

Má len štrnásť rokov a už ju čaká druhý ženský major

 

2016 Ryder Cup - Junior Ryder Cup Friendship Matches

Keď v sezóne 2014 štartovala vo veku 11 rokov na US Open a so zmrzlinou v ruke dávala rozhovory, zaplnila Lucy Li titulky mnohých denníkov po celom svete. Teraz sa to 14-ročnej tínedžerke podarilo opäť, pretože bude štartovať na svojom druhom major turnaji na ANA Inspiration.

Lucy_Li_07

Na turnaj ANA Inspiration sa Lucy Li prebojovala vďaka prvenstvu na ívente ANA Junior Inspiration, ktorý sa konal nedávno v kalifornskom rezorte Mission Hills CC. A nikto nebol lepší než mladá zámorská hráčka, ktorá vlani vyhrala Junior PGA Championship a na americkom amatérskom šampionáte sa dostala medzi 32 najlepších.

2014 U.S. Women's Open

Tentoraz uspela v trojkolovom turnaji, keď prvé dve kola sa hrali na ihrisku Pete Dye Challenge Course a tretie finálové na ihrisku Dinah Shore Tournament Course, kde sa bude úvodný ženský major tohto roku hrať. Lucy Li bola po 54 odohraných jamkách jedinou hráčkou pod parom, keď so skóre -3 za sebou nechala na delenom druhom mieste Paphangkorn Tavatanakitovú, Emilii Migliacciovú a Rachel Heckovú o štyri údery.

Lucy_Li_01

„Som tak nadšená! Už sa nemôžem dočkať, až si zahrám najbližší major. Gríny tu skutočne neklamú a rough je hodne hustý. Užila som si tu množstvo zábavy,“ uviedla Lucy Li, ktorá si pochvaľovala prítomnosť veľkých hráčok golfovej histórie: „Chcela by som poďakovať legendám LPGA za to, že tu s nami celý týždeň hrali. S Pat Bradleyvou bola veľká zábava a veľa som sa od nej naučila.“

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv