Neprehliadnite

DJ už myslí na US Masters, vynechá turnaj Shell Houston Open

 

DJ_21

Aktuálna svetová jednotka a líder FedExCupu Dustin Johnson, ktorý ťahá sériu troch vyhratých turnajov, sa odhlásil z íventu Shell Houston Open. Americký hráč dal prednosť nevynútenej absencii, pretože sa chce lepšie pripraviť na US Masters.

DJ_WGC_Austin_00

DJ naposledy triumfoval na turnaji v jamkovke World Golf Championships-Dell Technologies Match Play, kde vo finále zdolal Španiela Jona Rahma (1 up). Pre Johnsona to bolo vrátane víkendu sedem duelov v priebehu piatich dní. Rodák z Texasu je po výhrach na Genesis Open, WGC-Mexico Championship a spomínanej jamkovke na čele fedexcupového rebríčka s náskokom 150 bodov pred Japoncom Hideki Macujamom.

DJ_Mexico_11

“Po dôkladnom premýšľaní a konzultáciách s mojim tímom som sa rozhodol odhlásiť z turnaja Shell Houston Open. Mám za sebou sedem súťažných kôl v priebehu piatich dní. Cítim, že urobím pred US Masters najlepšie, ak si oddýchne moja hlava aj telo. Samozrejme sa ospravedlňujem mojim priateľom a fanúšikom v Houstone. Shell Houston Open je jedným z turnajov na US PGA Tour, takže sa teším, keď sa tam vrátim,“ uviedol vo svojom vyhlásení Johnson, ktorý štartoval na Shell Houston Open päťkrát, pričom vlani bral tretie miesto.

DJ_130

DJ ukoristil na vlaňajšom US Open svoju prvú major trofej. Pri svojich prvých piatich štartoch na ihrisku v Augusta National ani raz neskončil v Top 10. Na US Masters sa mu zadarilo až v roku 2015, keď skončil na šiestej priečke. Najbližšie k „zelenému saku“ mal vlani, keď skončil štvrtý len štyri údery za víťazným Angličanom Danny Willettom.

DJ_Mexico_10

Johnson sa tak na úvodnom major turnaji sezóny predstaví po sérii troch turnajových prvenstvách, čo z neho robí jedného z najväčších favoritov turnaja US Masters. Podľa zámorského Golf Channelu je Johnson štvrtým hráčom v histórii, ktorý bude štartovať na US Masters po sérii troch turnajových titulov. Naposledy sa to podarilo Američanovi Hubertovi Greenovi v roku 1976.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv