Neprehliadnite

Agamáci boli v Španielsku, novinky v poplatkoch

 

Agama_Espaňa_02

Nadšenci z golfového ihriska Agama Koš v úvode nového kalendárneho roka cestovali za lepšími športovými podmienkami do Španielska. „Viacerí golfisti sme sa rozhodli, že dosť už bolo abstinenčných príznakov po krásnej vykosenej golfovej tráve a tak sme sa obrátili na už nášho veľmi dobre známeho Rada Horečného a jeho cestovku Costagolf, ktorá nám sprostredkovala hru na krásnych ihriskách ako napr. Santa Maria golf, Rio Real golf, Los Naranjos,Cabopino a Santa Clara golf,“ informovala Petra Dzúriková z klubu na hornej Nitre.

Agama_Espaňa_03

Na juniorov už v Španielsku čakal už dobre známy tréner – Sergio Céspedes z Miguel Ángel Jiménez Academy. Ten ich navštívil minulý rok aj na ich domácom ihrisku v Koši v Agame, s ktorým mali umožnené počas týždňa trénovať. „Boli sme ubytovaní vo Fuengirole pod starým maurským hradom priamo pri promenáde na pláži. Voľný deň sme strávili v Malage, kde sme navštívili napr. Picassov rodný dom, múzeum vína a príjemnú reštauráciu, z ktorej je krásny výhľad na historickú časť tohto nádherného mesta,“ informuje klubový web.

Agama_Espaňa_04

V novej sezóne ponúka vedenie klubu Agama Koš bronzové (základné) členstvo pre dospelých za 150 eur, juniorov do 18 rokov za 70 eur (HCP autorita, zľava na fee, driving range autíčka). Strieborné členstvo stojí na osobu 300 eur, pričom v tejto cene je zaplatený členský poplatok na sezónu 2017, tiež 30 x Fee na 18 jamiek počas roka mimo HCP turnajov a akcií, kde je fee presne stanovené plus základný balík ako bronzové členstvo. Zlaté členstvo je za 500 eur, pričom v cene je členský ročný poplatok pre jednu osobu (základný balík ako bronzové členstvo), ročné fee viazané na osobu, možnosť brať si hosťa z iného klubu, ktorý v sprievode s vami fee neplatí. Tiež môže s vami hrať junior do 18 rokov grátis.

Agama_Espaňa_01

Agamagolf.sk, -jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv