Neprehliadnite

Zranený Woods sa odhlásil z ďalších turnajov

 

TW_11

Návrat Tigera Woodsa k súťažnému golfu dostáva poriadne trhliny. Potom, čo kvôli obnoveným a nečakaným bolestiam chrbta minulý týždeň hodinu pred štartom 2. kola odstúpil z turnaja Omega Dubai Desert Classic, sa kvôli rovnakým problémom odhlásil aj z nasledujúcich dvoch turnajov.

TW_12

Bez jeho účasti v štartovnom poli sa tak musia zaobísť organizátori Genesis Open aj Honda Classic. Hviezdny Američan plánoval odohrať štyri kompletné turnaje počas piatich týždňov, ale tento plán stroskotal. Naopak, odohral len dve kolá na Farmers Insurance Open na Torrey Pines, kde neprešiel katom, a jedno v Dubaji.

TW_16

Moji lekári mi radia v nasledujúcich dvoch týždňoch nehrať a pokračovať v liečbe, aby sa boľavý chrbát uvoľnil,“ uviedol Woods. „Nie je to zrovna to, v čo som dúfal, alebo čo by som očakával. Som extrémne sklamaný z neúčasti na Genesis Open, teda z turnaja, z ktorého profituje má nadácia. Rád by som Genesis poďakoval za podporu, viem, že budeme mať skvelý víkend,“ dodal Woods.

TW_14

V Riviera Country Clubu, dejisku Genesis Open, sa Tiger ukáže, pretože ho hostí jeho nadácia. Kde sa však objaví pri ďalšom súťažnom štarte, je zatiaľ nejasné. Lekári musia najskôr prehodnotiť jeho zdravotný stav. Woods sa na jeseň vrátil ku golfu po pätnásťmesačnej pauze, počas ktorej sa podrobil trom operáciám chrbta. Po prvý raz sa ukázal na svojom turnaji Hero World Challenge, kde skončil na pätnástom mieste z osemnásťčlenného štartovného poľa. V roku 2017 odohral len tri kolá.

-jj-

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv