Neprehliadnite

Zázračná sociálna sieť alebo ako sa stať kedíkom Sergia Garcíu

 

SG_02

Viac než 200 dní odolával španielsky golfista Sergio García twitterovému bombardovaniu zo strany jedného zo svojich fanúšikov. Angličan Mark Johnson, ktorý túžil stať sa na jeden deň jeho kedíkom, pätnásteho hráča sveta dennodenne zásoboval správami na sociálnej sieti a nakoniec sa skutočne vytúženej pozitívnej odpovede dočkal.

SG_00

„OK. Myslím, že som našiel perfektný deň na to, aby si mohol okúsiť, aké to je nosiť môj vak, a splnil si svoj sen! Si pripravený?“ tweetoval García. Štyridsaťročný Johnson zahájil svoju kampaň na sociálnej sieti 9. júla. Garcíovi posielal každý deň jeden tweet s heslovitým nápisom „Letmecaddieforyou“, niektoré žartovné, iné informatívne, ďalšie zúfalé. Na prvých 205 odkazov García nereagoval, kapituloval až potom.

WGC - HSBC Champions: Previews

„Všimol som si ho hneď od prvého tweetu, ktorý poslal. Myslím, že to bolo celkom zábavné a bolo to veľmi úprimné. A samozrejme som bol zvedavý, ako dlho to vydrží,“ ocenil García po víkendovom turnaji v Dubaji kreativitu a vytrvalosť svojho priaznivca.

SG_03

Odhodlaný fanúšik vydržal takmer sedem mesiacov. „Ukázal obrovskú vytrvalosť, silu a energiu. Som si istý, že to pre neho bude skvelá skúsenosť, a asi aj pre nás,“ dodal 37-ročný García s tým, že sa dohodli na 27. septembra na jeden z turnajov pred British Masters.

SG_04

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv