Neprehliadnite

Xi Yu Lin oslávila narodeniny priamo na ihrisku

 

Honda LPGA Thailand - Day 3

Dvadsaťjeden rokov je zvyčajne významný medzník v živote každého človeka. Výnimkou nie je ani čínska golfistka Xi Yu Lin (pozn. čínsky Si Jü Lin), ktorá narodeniny oslávila priamo na ihrisku počas turnaja Honda LPGA Thailand.

Xi_Yu_Lin_03

Narodeniny dvojnásobnej víťazky na Ladies Europen Tour pripadli na sobotu 25. februára, teda na deň, keď sa na ívente Honda LPGA Thailand dohrávalo druhé a tretie kolo. Xi Yu Lin tak v narodeninový deň musela odohrať úctyhodných 29 jamiek.

Xi_Yu_Lin

Aby si svoj deň aspoň trochu spestrila, nasadila si na šiltovku party čapičku. „Hrala som dnes s Kim Kaufmanovou a jej kedík Audrey Wayneová mi kúpila tento party klobúčik a poprosila ma, aby som si ho nasadila. Posledných jedenásť jamiek môjho druhého kola som s tým odohrala, a cítila som sa skvele,“ uviedla čínska hráčka.

Pure Silk Bahamas LPGA Classic - Round Two

A že sa v narodeninovej čapičke cítila skutočne dobre, dokazuje aj jej skóre. Všetkých jedenásť jamiek zahrala v pare s celkovým skóre úder nad par. „Nesmierne som sa na svoje narodeniny tešila. Mám tu všetkých svojich priateľov, ktorí ich so mnou po turnaji oslávia,“ dodala Xi Yu Lin, ktorá nakoniec v Thajsku skončila na delenej 40. priečke s dvoma údermi pod par.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv