Neprehliadnite

Vyťažený kouč Gary Gilchrist povedie aj svetovú jednotku Lydiu Ko

 

Gilchrist_03

Netrvalo to dlho a aktuálna svetová jednotka ženského golfu Lydia Ko zverejnila meno svojho nového trénera. Víťazka 15 turnajov na LPGA Tour vrátane dvoch majorov nahradila známeho kouča Davida Leadbettera Garym Gilchristom, ktorý by mal mať v kompetencii hlavne jej techniku švihu.

Gilchrist_02

K rozchodu Lydii Ko s Leadbetterom prispeli údajne aj rodičia 19-ročnej hráčk. Ko preto siahla po úspešnom dámskom trénerovi Gary Gilchristovi, ktorý okrem iných trénuje aj veľkú súperku Lydie Ko a svetovú dvojku, Thajčanku Ariyu Jutanugarnovú. Navyše, medzi jeho zverenkyne patrí aj svetová štvorka Šan-šan Feng z Číny alebo Američanka Pauka Craemerová. V minulosti zasa spolupracoval s Yani Tseng z Tchaj-wanu a Američankou Michelle Wieovou.

Gilchrist_01

Nevadí mi, že trénuje aj moje súperky. Len to dokazuje, aký je Gary dobrým a schopným trénerom. Mám pocit, že z toho môžu profitovať obe strany,“ komentuje situáciu novozélandská golfistka, ktorá sa narodila v juhokórejskom Soule. „Je nesmierne dôležité mať spoločný cieľ a ja sa budem snažiť trochu zmeniť jej švih. Už sme spolu pracovali v novom roku a myslím, že nám to ide skvele,“ reagoval nový juhoafrický tréner.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv