Neprehliadnite

Výhodné permanentky, bežecké preteky a Valentínske menu vo Veľkej Lomnici

 

Black_Stork_00

Golfoví nadšenci s Black Stork Golf Resortu Veľká Lomnica pripravili zaujímavú limitovanú ponuku na permanentky. Záujemcovia tak môžu urobiť radosť svojim blízkym, priateľom alebo obchodným partnerom a darovať im permanentky na hru golfu v roku 2017 na golfovom ihrisku Black Stork, A PGA Golf Course vo Veľkej Lomnici.

Black_stork_04

Celá ponuka obsahuje tri možnosti a to 2 x fee na 18 jamiek za 128 eur (predtým 150 eur), 5 x fee na 18 jamiek za 268 eur (predtým 375 eur) a 10 x fee na 18 jamiek za 458 eur (predtým 750 eur). Permanentky sú prenosné, pričom v jeden deň môžu hrať až štyria hráči a platia denne v sezóne 2017. Záujemcovia si môžu permanentky zakúpiť len do 28. februára 2017 (pozn. viac informácií na 052 466 1111 alebo golfinter.sk).

Black_Stork_01

V golfovom areáli Black Stork sa v nedeľu 12. februára 2017 o 9.30 hod. uskutočnia Verejné preteky v behu na lyžiach. Organizátormi podujatia sú obec Veľká Lomnica, Golfový rezort Black Stork, OOCR Vysoké Tatry – Podhorie a Pro Tatry o.z..Registrácka pretekárov prebehne na recepcii v hoteli International do 9.00 hod. Súťažiť sa bude podľa pravidiel Medzinárodnej lyžiarskej federácie (FIS), pričom je povolený len beh klasickou technikou. Štart bude intervalový – deti 1 km, ženy a juniori 5 km, muži 10 km. Deti do 12 rokov majú štart zdarma, juniori platia 1 euro, ženy a muži po 3 eurá.

bežecké

Vo Veľkej Lomnici pripravujú aj delikátnu romantickú večeru na deň sv. Valentína. Valentínske menu je zaradené v ponuke od 11.februára do konca mesiaca. Pozostáva z predjedla (Créme Brulée z kačacej foie gras pod jahodovým želé so šalátikom marinovaným olejom), polievky (Cviklové cappussino s cardamonovou penou), hlavného jedla (Steak z diviačieho chrbátika na rizote z vlašských orechov s korenisto-višňovou omáčkou a glazovanou brokolicou, Pečené kačacie prsia na mede s pikantnou zeleninou a batatovým pyré a Šalátik z mladých výhonkov marinovaný malinovou redukciou s kúskami grilovaného lososa, prepeličím vajíčkom a bylinkovými krutónmi) a dezertu (Čokoládovo-malinový sen s malinovým sorbetom v medovom košíčku). V prípade záujmu o Valentínske menu je potrebné ohlásiť rezerváciu vopred.

valentinske menu

-jj-, golftatry.sk

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv