Neprehliadnite

Veľká pocta pre Jordana Spietha

 

JS_11

Nestáva sa práve často, aby taký mladý športovec získal vo svojom veku štatút člena siene slávy. Lenže v prípade bývalej golfovej svetovej jednotky Jordana Spietha ide o výnimku. Americký golfista bol totiž uvedený do siene slávy na ihrisku Colonial Country Club.

Jordan_07

Rodák z Dallasu je v súčasnej dobe jedným z najlepších hráčov sveta. Nedávno suverénne vyhral turnaj AT&T Pebble Beach National Pro Am, pripísal si svoje deviate prvenstvo na US PGA Tour. Medzi gratulantov sa pripojilo aj vedenie texaského klubu vo Fort Worthe. Tradičné ihrisko Colonial uviedlo Spietha ako 23. v poradí do svojej siene slávy.

JS_00

Je to úžasné, unikátne. Nič podobného som nečakal. Myslel som, že na siene slávy mám ešte dosť času. Je to pre mňa obrovská pocta a nesmierne za ňu ďakujem,“ komentoval 23-ročný Spieth, ktorý ako malý chlapec sledoval turnajové dianie aj z pozície diváka.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv