Neprehliadnite

US PGA Tour plus Twitter rovná sa golf naživo

 

twitter_03

Fanúšikovia golfu a sociálnych sietí sa majú, na čo tešiť. Predstavitelia US PGA Tour a Twitteru sa dohodli, že na spomínanej sociálnej sieti pobežia naživo turnaje z najprestížnejšieho okruhu. Sľúbených je 70 hodín golfu z 31 turnajov v sezóne 2016/2017.

Twitter_01

Presun pozornosti divákov a fanúšikov od televíznych prenosov k sociálnym sieťam je pomaly, ale isto trendom. Vďaka moderných technológiám je však golfové vysielanie na Twitteri skutočnou revolúciou.

twitter_04

Užívatelia Twitteru však uvidia len hodinové dlhé streamy prvých dvoch kôl. A tešiť sa môžu na ranné flajty. Súčasťou živého prenosu budú tiež analýzy pred kolom, zábery z drivingu, rozhovory aj živé dianie z prvých dvoch jamiek vybraných hviezdnych flajtov.

twitter_02

Twitter odštartoval vysielanie na sociálnej sieti januárovým turnajom CareerBuilder Challenge, končiť bude záverečným podujatím play-off FedExCupu Tour Championship v septembri. Prenosy nájdu diváci na PGATourLive.twitter.com alebo na profile @PGA Tour na Twitteri.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv