Neprehliadnite

European Tour – World Super 6 Perth: Turnaj s novým formátom sedel najviac domácemu Rumfordovi

 

Rumford_08

Prvým šampiónom nového formátu turnaja, ktorý premiérovo v histórii predstavila European Tour, sa v austrálskom Perthe stal domáci Brett Rumford. Miestny rodák dokonale využil znalosti prostredia a dominoval v oboch častiach podujatia ISPS HANDA World Super 6.

Rumford_02

European Tour prišla s novinkou, ktorú po prvý raz a naposledy v tejto sezóne mohli vidieť fanúšikovia v Austrálii. Prvé tri kolá sa hrali klasickým formátom na údery s katom po 36 jamkách. Najlepších 24 hráčov po troch dejstvách postúpilo do jamkového play-off.

Rumford_07

Rumford však dominoval v oboch formátoch. Ako v klasickej hre na rany, keď tri kolá obišiel s pohodlným náskokom piatich úderov, tak aj v jamkovom play-off, kde postupne zdolal štyroch súperov. Vo svojich 39 rokoch si pripísal svoj šiesty triumf na European Tour.

ISPS HANDA World Super 6 Perth - Round One

Rumford vo finále thajskú senzáciu Phachara Khongwatmaia. Sedemnásťročný tínedžer sa mohol stať druhým najmladším víťazom na European Tour v histórii, ale napokon sa jeho druhý zápis do dejín nekonal. Po prvý raz sa Khongwatmai zaskvel v roku 2013, keď sa v 14 rokoch na Sing Hua Hin Open stal najmladším víťazom profesionálneho turnaja v histórii golfu.

Phachara_01

ISPS HANDA World Super 6 Perth – výsledky zápasov
Lake Karrinyup CC, Perth (Austrália)
/Dotácia turnaja. 1,75 mil. AUD, víťaz turnaja, 210.255 eur/
Štvrťfinále:
Phachara Khongwatmai (Thaj.) – Matthew Millar (Austr.) 2&1
Jason Scrivener (Austr.) – Steven Jeffress (Austr.) 1down
Brett Rumford (Austr.) – Wade Ormsby (Austr.) 1up
Adam Bland (Austr.) – Louis Oosthuizen (JAR) 1down
Semifinále:
Khongwatmai – Scrivener 3&1
Rumford – Bland 1 up
O 3. miesto:
Bland – Scrivener 1up
Finále:
Rumford – Khongwatmai 2&1

ISPS HANDA World Super 6 Perth - Round Four

Konečné poradie turnaja v Perthe:
1. Brett Rumford (Austr.), 2. Phachara Khongwatmai (Thaj.), 3. Adam Bland (Austr.), 4. Jason Scrivener (Austr.), 5. Louis Oosthuizen (JAR), 6. Steven Jeffress (Austr.), 7. Matthew Millar (Austr.), 8. Wade Ormsby (Austr.), 9. Adam Blyth (Austr.), Austin Connelly (Kan.) a Lucas Herbert (Austr.)


-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv