Neprehliadnite

European Tour – Omega Dubai Desert Classic: Woods odstúpil z turnaja, opäť sa ozval chrbát

 

TW_04

Hviezdny a ostro sledovaný golfista Tiger Woods nenastúpil do 2. kola na turnaji Omega Dubai Desert Classic pre obnovené bolesti chrbta. Hráčov agent Mark Steinberg pred médiami uviedol, že u jeho zverenca sa vo štvrtok večer objavil bolesť v spodnej polovici chrbta.

TW_01

Po prvom kole na ívente v Spojených arabských emirátoch, ktoré Woods pretrpel za 77 úderov, sa vo štvrtok očakávalo, čo americký golfista predvedie a či zabojuje o kat. Štrnásťnásobný major šampión však všetkých prítomných šokoval. Druhé kolo ani nerozohral, hoci deň predtým ubezpečoval, že je fit a nemá žiadne zdravotné problémy, ktoré by jeho hru ovplyvňovali.

TW_03

Podľa všetkého by aj tak Tiger v Dubaji neprešiel katom. Po prvom dejstve (77/+5) bol totiž medzi najhoršími, keď vo štvrtok nezahral ani jediné birdie. Chyboval ako na odpaliskách, tak pri ranách do grínu aj krátkej hre.

TW_05

Jeho švih navyše nebol ideálny, on sám sa ale na bolesti nevyhováral: „Nie, rozhodne tam žiadna bolesť nebola. Len som sa pokúšal triafať údery a príliš sa mi to nedarilo,“ zhodnotil svoj štvrtkový výkon. „Pracovali sme na tom celú noc a liečba začala dnes veľmi skoro ráno. Nemohol sa ale otočiť, vo švihu nemohol previesť plnú rotáciu,“ prezradil v piatok Steinberg.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv