Neprehliadnite

Dalyho pater v jazere? Nešťastná náhoda

 

Daly_09

Enfant-terrible svetového golfu John Daly musel zase raz vysvetľovať. Pater amerického burliváka sa totiž počas turnaja Allianz Championship na PGA Tour Champions ocitol v jazere a fotka sa rýchlo dostala na internet. Navyše, Daly po tejto nešťastnej udalosti, údajne zo zdravotných dôvodov, odstúpil z turnaja.

2011 Australian Open - Previews

Všetko sa udialo vo finálovom dejstve spomínaného turnaja, keď Daly zahral na siedmej jamke svoje tretie bogey dňa. Kamery však udalosti pri siedmom gríne nezachytili, takže jedna z hlavných hviezd D+D REAL Czech Masters, sa rozhodla prehovoriť s odstupom krátkeho času.

Daly_18

Keby som sa rozhodol ch zahodiť pater, letel by na dve časti. A zahodil by som ho 50 metrov ďaleko, nie päť,“ začal vysvetľovať Daly, podľa ktorého išlo vlastne o nešťastnú náhodu. Keď išiel z grínu, hodil pater smerom ku svojmu kedíkovi, ktorý sa ale nepozeral. A bolo to.

Daly_02

Viac ako odstúpenie z turnaja, trápi Dalyho strata pateru. Bol to model Ping Answer k 50. výročiu firmy, ktorý mu dal osobne jej riaditeľ John Solheim. Keď Daly dorazil do klubovne, požiadal miestnych zamestnancov, či by ho pre neho nevylovili. To už ale urobil medzitým niekto iný a s cennou relikviou zmizol.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv