Neprehliadnite

Woods podpísal kontrakt na palice s TaylorMade

 

Tiger_12

To, o čom sa už niekoľko týždňov hovorilo, sa stalo skutočnosťou. Tiger Woods v strede týždňa oznámil, že spoločne s firmou TaylorMade podpísali zmluvu. Dlhoročný líder profesionálneho golfu tak bude aj naďalej hrať s palicami TaylorMade.

Tiger_10

Woods tak bude vo svojom vaku používať driver 2016 TaylorMade M2 (na shafte Mitsubishi Rayon Tensei White 70X ), fervejové drevo 2017 M2 13° (na shafte Tensei White 90X), fervejové drevo 2017 M1 19° (na shafte Tensei White 90X) a rovnako a železá a wedžku má od TaylorMade.

Tiger_11

Woods používal palice TaylorMade vo svojich začiatkoch, vrátane U.S. Amateur Championship v rokoch 1994 a 1995. “Sme hrdí, že ho máme späť a môžeme sa len tešiť na to, čo príde,” píše TaylorMade na svojich webových stránkach.

Tiger_09

“V priebehu mojej kariéry som bol vždy veľmi dôsledný v otázke svojho vybavenia. Počas posledných mesiacov som testoval palice každej značky, ktorú mi výrobca poslal. Konečná voľba po vyskúšaní bola jednoduchá. Vybral som TaylorMade,” vyhlásil Woods, ktorého výbava je tak kompletná. Palice TaylorMade, putter Scotty Cameron, oblečenie Nike a loptičky Bridgestone.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv