Neprehliadnite

Woods poctivo trénuje: „Som pripravený na záťaž“

 

Woods_02

Všetko nasvedčuje tomu, že hviezdny americký golfista Tiger Woods je pripravený absolvovať po dlhšom čase sériu turnajov. V rozmedzí piatich týždňov plánuje odohrať štyri turnaje, pričom podľa vlastných slov v poslednom období trénoval päťkrát za týždeň.

Tiger_09

Dlhoročný líder svetového rebríčka sa postupne predstaví na turnajoch Farmers Insurance Open (26. – 29. januára), Omega Dubai Dessert Classic (2. – 5. februára), Genesis Open (16. – 19. februára) a The Honda Classic (23. – 26. februára).
Woods_04
„Moje telo je v dobrom stave. Cítim, že môžem záťaž ustáť. Potrebujem do toho ísť a zistiť, čo sa bude diať. Samozrejme, sú tu aj určité obavy. Ale zároveň sa na tie turnaje a cestovanie teším. Bol som mimo toho kolotoča už dosť dlho,“ prezradil na tlačovej konferencii pred Genesis Open Woods, ktorý je aktuálne 663. hráčom sveta.

Woods_10

Woods na stretnutí s médiami ďalej hovoril o stave svojej hry. Víťaz 79 turnajov na US PGA Tour neskrýval spokojnosť, len potrebuje odohrať viac turnajových kôl. Od íventu Hero World Challenge, ktorý organizovala jeho nadácia, trénoval zatiaľ len doma, ale zato štyrikrát až päťkrát za týždeň.
-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv