Neprehliadnite

Willet sa upísal Descente, Day má zmluvu s Full Swing

 

Descente_05

Dvadsaťdeväťročný úradujúci víťaz US Masters Danny Willett podpísal viacročný kontrakt s japonskou luxusnou značkou Descente, v ktorej oblečení sa po prvý raz predstavil na januárovom turnaji Abu Dhabi HSBC Golf Championship.

Descente_04

Spoločnosť Descente bola založena v Japonsku v roku 1935, a pôvodne vyrábala lyžiarske oblečenie. Momentálne je to oficiálny dodávateľ švajčiarskeho národného lyžiarskeho tímu, alebo napríklad nemeckého bobového tímu.

descente_02

„Nesmierne ma teší, že moje meno je spojené so značkou Descente. Oblečenie je veľmi kvalitné, a páči sa mi aj jeho štýl. Je unikátny, a na túre nič také nevidíte,“ uviedol k spolupráci aktuálne jedenásty hráč svetového rebríčka, ktorého v apríli čaká obhajoba „zeleného saka“ z Augusty.

Descente_2

Aktuálny líder svetového renkingu Jaso Day podpísal zasa viacročný kontrakt s firmou Full Swing, ktorá vyrába indoorové golfové simulátory. Nový simulátor zo série S8, ktorého sa začína na 50.000 dolároch, bude už čoskoro inštalovaný v Dayovom domove v Columbuse v Ohiu.

Day_13

Austrálčan Day sa tak zaradí po bok Jordana Spietha, Tigera Woodse alebo Patricka Reeda, ktorí so spoločnosťou tiež spolupracujú. Američan Spieth sa dokonca priznal, že sa na tomto simulátore pripravoval na British Open v roku 2015, keď trénoval ihrisko Old Course v St. Andrews.

Day_15

Simulátor Full Swing využíva vysoko-rýchlostné kamery, ktoré vytvárajú presné a realistické údaje o pohybe loptičky. Infračervená technológia svetelných vĺn zase dokáže merať let loptičky v reálnom čase.

Day_14

-jj-

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv