Neprehliadnite

V roku 2017 sa bude ženiť aj Sergio García

 

Sergio_04

V úvode nového roka sa zrejme roztrhlo vrece s avizovanými svadbami. Najskôr v apríli po US Masters sa bude ženiť Severný Ír Rory McIlroy a neskôr sa k nemu v priebehu roka 2017 pridá aj španielsky golfista Sergio García. Aspoň tak znel obsah jeho čerstvého odkazu na sociálnej sieti.

Sergio_02

V prípade hráča z Pyrenejského polostrova netikajú biologické hodiny, no napriek tomu už má 37 rokov. A tak sa rozhodol požiadať o ruku svoju partnerku Angelu Akinsovú, s ktorou oficiálne chodil od apríla minulého roka. S Akinsovou s stretol počas turnajov, keď pracovala ako reportérka pre zámorský Golf Channel.

Sergio_03

Akinsová má podľa všetkého na Garcíu dobrý vplyv. Len pár týždňov potom, čo si spolu začali, ukončil populárny Španiel vlani v máji na turnaji Byrona Nelsona svoje bradaté a štvorročné čakanie na titul na US PGA Tour. Za optimálnej rodinnej situácii sa García možno dočká aj zisku prestížneho majoru.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv