Neprehliadnite

Úspešný Thomas míňal, kúpil si nový Range Rover

 

Thomas_26

Americký golfista Justin Thomas je už ostro sledovaný. Víťaz troch turnajov v aktuálnej sezóne US PGA Tour prežil spanilý vstup do roku, keď počas dvoch týždňov vyhral dva turnaje na Havajských ostrovoch.

Thomas_27

Thomas tak v krátkom čase zinkasoval za svoje golfové schopnosti 2,3 milióna dolárov, za vlaňajší titul CIMB Classic mu pribdudlo na účet 1,26 milióna dolárov. Na svojej sociálnej sieti sa už stihol pochváliť, že si kúpil „nadupaný“ Range Rover v matnej šedej farbe s čiernymi doplnkami.

Thomas_23

Dvadsaťtriročný golfista sa cítil na Havaji ako doma, a po triumfoch na Turnaji šampiónov a Sony Open sa katapultoval už na ôsmu priečku svetového poradia. V úvodnom kole Sony Open nastrieľal 59 úderov. To sa pred ním podarilo len šiestim iným hráčom. S celkovým skóre 253 rán a 27 úderov pod par stanovil nové najnižšie číslo na US PGA Tour.

-jj-

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv