Neprehliadnite

TaylorMade získal ďalší poltucet hráčov z US PGA Tour

 

Casey_02

Rodina a zoznam TaylorMade sa rozrástli o ďalších golfistov z US PGA Tour. Spoločnosť oznámila, že v tejto sezóne do stajne pribudli hráči – Smylie Kaufman, Paul Casey, Nick Watney, Seung-Yul Noh, Kyle Stanley a Jon Curran.

Smylie_Kaufman

Spomínaní golfisti tak doplnia skupinu talentovaných hráčov z najprestížnejšej svetovej túry na čele so svetovou jednotkou Jason Dayom, šampiónom US Open Dustinom Johnsonom, zlatým olympijským medailistom Justinom Roseom a deväťnásobným víťazom z US PGA Touzr Sergio Garcíom.

Watney_Nick

Kaufman a Casey sú z čerstvých hráčov najväčšími akvizíciami. Kaufman odštartoval svoju nováčikovskú sezónu v roku 2015 triumfom na turnaji Shriners Hospitals for Children Open, ku ktorému pridal ešte štyri umiestnenia v Top 10. Minulý rok na turnaji The Barclays začal hrať s drajverom M2.

noh-seung-yul
Casey má na konte šestnásť profesionálnych titulov a tri účasti na Ryder Cupe v drese európskeho tímu. Do svojho vaku pridal drajver M2 koncom roka 2016, pričom nedávno na sociálnej sieti oznámil, že v roku 2017 bude hrať s drajverom M1.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv