Neprehliadnite

Slávny hotel na Old Course v St. Andrews má strechu z pneumatík

 

Vedenie najznámejšieho golfového hotela, ktorý stojí hneď vedľa ferveja jamky číslo 17 na slávnom ihrisku Old Course v St. Andrews, už nechce ďalej platiť za škody vzniknuté nevydarenými odpalmi. Objednalo si preto kanadskú firmu, ktorá položila strechu z recyklovaných pneumatík.

OC_01

Týždeň čo týždeň platil hotel v prepočte takmer 2000 eur za výmenu strešných tašiek. A s tým by mal byť koniec. Nová gumová strecha, vyrobená prevážne z recyklovaných pneumatík, by mala ďalším škodám zamedziť.

OC_02

„Bol som na streche hotelu a odkvapy sú plné golfových loptičiek. Trafiť hotel je dosť jednoduché, je totiž presne uprostred ferveja,“ povedal majiteľ firmy Euroshield Roofing Henry Kamphuis. Kanadská firma prišla na návštevu Škótska, len aby vymenila strechu slávneho hotela.

Zďaleka to však neboli len amatéri, ktorí svojimi nevydarenými odpalmi zasiahli hotel. Anglický profesionál Eddie Pepperell tu pred rokom zahral silný „slice“. Jeho loptička zamierila buď do strechy alebo na balkón hotelu. A podobne sa tu „darilo“ aj Philovi Mickelsonovi. Ten pre zmenu zatiahol svoj drajv, ktorý sa usadil na balkóne jednej z izieb.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv