Neprehliadnite

S plážovým klubom

 

Motorová jachta SL118 je jednou z vlajkových lodí spoločnosti Sanlorenzo.

Text Jakub Jesenski foto archív

Trup lode, ktorá dosahuje celkovú dĺžku tridsaťšesť metrov, je vyrobený zo sklolaminátových vlákien. Práve preto má nízku hmotnosť a je ideálnym plavidlom napríklad do oblastí koralových ostrovov.

Sanlorenzo SL118 - world premiere

Ponor jachty je 2,25 metra, čo znamená, že je vhodná napríklad na plavbu po Karibskom alebo Stredozemnom mori. Keď sú všetky „hračky“ a členovia posádky vo vode, môžu hostia využiť vyvýšenú platformu na vstup plavcov do vody, pričom garáž pre motorové doplnky sa premení na plážový klub.

Elegantné línie

Elegantné vonkajšie línie SL118 sú umocnené dekoráciou, ktorá vychádza z klasických námorných prvkov. Tradičné motívy sú obratne interpretované v jednoduchom, modernom a sviežom stvárnení. Vnútorný a vonkajší aspekt cestovného životného štýlu je zachytený prostredníctvom použitej podlahy z tíkového dreva, čistých plátenných poťahov a hracích stolov, ktoré sa za okamih môžu premeniť na jedálenský stôl.

SL118_01

Tradičné schodisko z tíkového dreva k mostíku je obložené sklom, ktoré je integrované do salónu a súčasne plní funkciu vzrušujúceho dizajnového prvku. Všetko pritom bolo zámerne zvolené tak, aby navádzalo na leňošenie a relax. Napokon, pláže pozdĺž Azúrového pobrežia a na Riviére sú doslova inšpiráciou pre podobné výnimočné motorové jachty.

Desať hostí

Ubytovacie kapacity počítajú maximálne s desiatimi hosťami, pričom na palube je jeden kapitánsky apartmán a o poschodie nižšie štyri luxusné kajuty. Dve VIP kajuty majú k dispozícii aj samostatné balkóny. Rovnako ako hosťovské kajuty sú vybavené luxusnými kúpeľňami. Jachta SL118 je určená nielen pre európsky, ale aj zámorský trh.

SL118_03

Tomu prirodzene zodpovedá špecifikácia pre „americkú edíciu“ vrátane rýchlostných elektrických stabilizátorov Zero, väčších generátorov, väčšej A/C kapacity, amerického elektrického systému a spotrebičov. Potenciálni záujemcovia o jachtu SL118 sa s ňou mohli bližšie zoznámiť aj na februárovom jachtárskom veľtrhu Yachts Miami Beach 2016.

Interiér a exteriér

Za exteriér jachty je zodpovedný ateliér Francesco Paszkowki Design. Očarujúci interiér vytvorila Margherita Caspriniová. Jachta SL118 je charakteristická širokým telom a nadstavbou. Tá poskytuje vynikajúce využitie priestoru vnútri dolnej časti paluby a to bez akýchkoľvek vedľajších priechodov.

SL118_05 (1)

Loď disponuje otvorenými terasami vpredu lode, ktoré korešpondujú s priestorom vyhradeným pre majiteľa, a v strede lode, kde sú napojené na kajuty. Vysunutý mostík poskytuje výnimočný výhľad bez akýchkoľvek prekážok. Interiér jachty Sanlorenzo SL118 bol vyrobený na želanie majiteľa, pričom predstavuje kombináciu moderného a inovatívneho priestoru.

SL118_08

Tvorca

V lodenici Sanlorenzo sa od roku 1958 stavajú vysoko kvalitné motorové jachty. Každá je navrhnutá a vyrobená podľa špecifických požiadaviek, štýlu a individuálnych predstáv majiteľa. Sídlo firmy sa nachádza na brehu rieky Magra v prírodnej rezervácii Ameglia v provincii La Spezia, ktorá patrí do talianskeho regiónu Ligúria. Druhá výrobná divízia superjácht má základňu v toskánskom prímorskom meste Viareggio, ktoré je historickým centrom továrenskej výroby motorových jácht v Taliansku.

SL118_06

Technické parametre:

Typ: SL118 by Sanlorenzo

Dĺžka: 36 m

Šírka: 7,6 m

Maximálny ponor: 2,25 m

Prevádzková rýchlosť: 24 uzlov

Maximálna rýchlosť: 28 uzlov

Motory: 2 x MTU 16V2000M94

Motor/palivo: diesel

Maximálny počet hostí: 10

Maximálny počet členov posádky: 5

Tanker s pitnou vodou: 1 188 galónov

Palivová nádrž: 5 257 galónov

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv