Neprehliadnite

Revolučný turnaj v Perthe aj za účasti Norena a Reeda

 

Perth_01

Golfoví fanúšikovia sa majú na čo tešiť. Na revolučnom februárovom turnaji austrálskom Perthe sa predstavia aj americký rydercupový hrdina Patrick Reed a Alex Noren, ktorý vlani na European Tour vyhral štyri tituly. Účasť na turnaji s novým formátom, ktorým je jamkovka na šesť jamiek, už mimochodom avizovali Dustin Johnson, Rory McIlroy, Henrik Stenson, Rickie Fowler a skloňuje sa aj meno Tigera Woodsa.

Perth_03

Súčasný šéf European Tour Keith Palley splnil, čo sľuboval. S jeho nástupom do funkcie prídu zmeny. Tou prvou bude turnaj v Perthu. Práve tam sa hráči stretnú v prvých dvoch kolách štandardne v hre na údery, po treťom dejstve príde na rad druhý kat a vo finálovom kole si to rozdá už len 24 najlepších v jamkovke na poltucet jamiek.

Perth_02

A nový formát turnaje už oslovil prvých hráčov. Reed sa svojim nadšením vôbec netajil. „Od toho okamžiku, keď som sa dozvedel, že tam bude kombinovaný formát, som chcel byť súčasťou ISPS HANDA World Super 6 Perth,“ vyhlásil päťnásobný víťaz na okruhu US PGA Tour.

Perth_05
Medzi hviezdy vlaňajšieho roku na European Tour zasa úplne zaslúžene patril 34-ročný Švéd Noren. Štyri turnajové triumfy mu zaistili posun do prvej desiatky oficiálneho svetového rebríčka. „Každý z European Tour hovorí o ISPS HANDA World Super 6 Perth. Formát turnaja je veľmi zaujímavý a ja sa teším, že budem pri tom,“ poznamenal Noren.

Perth_04

Ďalšou novinkou na European Tour bude v roku 2017 hudba, ktorá bude znieť na turnaji v Abu Zabí. Ta sa ponesie z reproduktorov na cvičnej lúke a pri prvom odpalisku, kde by mala veľkolepo sprevádzať hráčov.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv