Neprehliadnite

PXG a Ecco získali podpis Lydii Ko, Puma ulovila blondínku Boothovú

 

Aktuálna svetová jednotka Lydia Ko spolu s Brittany Langovou, Christinou Kim a Ryan O´Toolovou podpísala zmluvu s firmou Parsons Xtreme Golf (PXG). Tínedžerka z Nového Zélandu bude súčasne v novej sezóne nosiť topánky značky Ecco. Puma zasa do svojho tímu ulovila výrazne sledovanú krásku Carly Boothovú.

Lydia_Ko_14

„Nezáleží na tom, či je to múdry obchod alebo nie, já hlavne potrebujem, aby to prinášalo výsledky. To je to najdôležitejšie,“ myslí si Lydia Ko. S vybavením PXG hrajú okrem iných aj James Hahn, Billy Horschel, Charles Howell, Zach Johnson, Chris Kirk, Ryan Moore, či Charl Schwartzel.

Lydia_Ko_15

Devätnásťročná golfistka z juhokórejského Soulu, ktorá reprezentuje Nový Zéland, sa súčasne stala ambasádorkou výrobcu obuvi Ecco. Predstavitelia dánskej firmy oznámili, že líderka svetového rankingu bude nosiť model topánok Ecco Biom G2 a logo spoločnosti bude nosiť na golieri.

Lydia_Ko_12

Lydia Ko má napriek svojmu veku na konte už 18 profesionálnych titulov z podujatí LPGA Tour a Ladies European Tour (LET) vrátane dvoch major trofejí. Súčasne je najmladšou víťazkou na turnaji LPGA Tour v histórii, keď vyhrala v roku 2012 ešte ako amatérka na CN Canadian Open. Po prvenstve na Evian Championship 2015 vytvorila vekový rekord aj ako najmladšia šampiónka na major podujatí.

Lydia_Ko_13

„Som celá vzrušená z toho, že sa stanem súčasťou golfovej rodiny Ecco a už sa nemôžem dočkať, keď budem v januári súťažiť v novvch topánkach Ecco. Ecco Golf má vynikajúcu reputáciu v ženskom golfe. Hneď, ako som začala testovať ich nové produkty, tak som si uvedomila, že sú to jediné golfové topánky, ktoré má ešte môžu posunúť vpred,“ skonštatovala úspešná tínedžerka.

Carly

Nové zmluvy se uzatvárajú aj na Ladies European Tour. Carly Boothová podpísala viacročný kontrakt na golfové vybavenie, oblečenie a obuv od firmy Cobra Puma Golf. Pridáva sa tak ku kolegyniam a kolegom ako sú napríklad Lexi Thompsonová, Blair O´Neil, Rickie Fowler alebo Bryson Dechambeau. „Na palice Cobra som počula len pozitívne ohlasy,“ uviedla Boothová, ktorá predtým obliekala Nike Golf.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv