Neprehliadnite

Profesionál stratil na Web.com Tour 32 loptičiek po 36 jamkách

 

Greg_01

Tak toto sa často v profesionálnom golfe nevidí. Na nižšej zámorskej Web.com Tour sa niečo podobného stalo vôbec po prvý. Úvodný turnaj novej sezóny na Bahamách poznamenal brutálny vietor, ktorý viedol k niekoľkým šialeným výsledkom. Angličan Greg Eason dokonca stratil rekordných 32 loptičiek počas dvoch kôl.

Greg_03

Na ihrisku Sandals – Emerald Reef Course fúkal vietor s rýchlosťou 65 km/h. V podmienkach pripomínajúcich obdobie hurikánov sa hranica katu na prvom turnaji sezóny Web.com Tour zastavila na +11. Rekordne vysoký kat +10 na Web.com Tour už je tak prekonaný. Na turnaji The Bahamas Exuma Classic prešli do finálových kôl ešte hráči na +11. A ako náročné to počas turnaja mali, odráža priemerné skóre v prvom kole – cez 80 úderov.

Greg_04

Spomínaný ostrovan Eason dokonca pricestoval na turnaj na Bahamských ostrovoch s 36 loptičkami. Po dvoch kolách za 91 a 95 rán mu vo vaku zostali posledné štyri. Problémy so silným vetrom však nemal sám. V prvých dvoch kolách padlo dohromady 5 výsledkov nad 90 rán, iba tri boli zahrané pod 70 úderov, štvorparová dvanástka sa hrala v priemere za 5,36 rán.

Web.com-Tour-Color

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv