Neprehliadnite

Nový svetový rekord, za 12 hodín odohral 237 jamiek!

 

Brad_04

V závere minulého roka sa maratónskemu bežcovi z Nového Zélandu Bradovi Luitenovi podarilo prepísať ďalší svetový rekord. Tentoraz z kategórie golfových, keď prekonal rekord v počte odhraných na jeden záťah. Za dvanásť hodín odohral viac ako trinásť kôl a starý rekord vylepšil bez dvoch jamiek o jednu osemnástku.

Brad_01

Luitenovi, ktorý je majiteľom HCP 11, pomalá hra zjavne nič nehovorí. Napokon, na zelenom koberci si vystačil len so šestkou železom. Počas svojho golofvého rekordu ubehol bezmála 100 kilometrov, čo je ďalší rekord.

Brad_02

Kto však mladíka z krajiny kiwi pozná, ten vie, že tento pozoruhodný počin u neho nie je zase tak neobvyklým. Zanietený maratónsky bežec z Aucklandu je totiž tiež držiteľom svetového rekordu v behu na 10 kilometrov s barlami.

Brad_03

„Vždy je pripravený na každú výzvu, ktorú si pred seba položí,“ prezradila na neho jeho žena Nina, ktorá ho na ihrisku Helensville Golf Club spoločne s matkou a kamarátmi podporovala. Luiten mal však o jednu motiváciu navyše. „Môj jeden priateľ vlani zomrel na rakovinu tlstého čreva. Toto všetko je kvôli nemu,“ uviedol rekordman.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv