Neprehliadnite

Mickelson má nové logo s odkazom na víťazný US Masters

 

 

Phil_17Vo svete mužského profesionálneho golfu sú momentálne v móde vlastné logá a značky. V októbri minulého roka predstavil Tiger Woods novú značku TGR, ktorá bude zastrešovať všetky jeho aktivity, v novembri uviedol zasa Henrik Stenson na trh okuliare značky Henrik Stenson Eyewear. Najnovšie sa originálnym logom pochválil aj Phil Mickelson.

Phil_15

Američan „Lefty“ využil trojmesačnú vynútenú absenciu nielen na rehabilitáciu po dvoch operáciách športovej prietrže, ale aj po marketingovej stránke. Spoločne so svojim tímom vymyslel logo, ktoré bude nosiť na svojom oblečení.

USP PGA: CAREERBUILDER CHALLENGE - SECOND ROUND S GLF USA CA

Športovým fanúšikom bude toto logo možno pripomínať legendárnu sériu Michael Air Jordan. Rozdiel je v tom, že v prvom prípade bol na logu basketbalista vo výskoku, a v prípade Mickelsona ide o víťazné golfové gesto so zdvihnutými rukami.

AP OBIT DAVE MARTIN A S GLF FILE USA GA
V tomto prípade však nejde o žiadnu náhodu. Práve takýmto spôsobom totiž „Lefty“ pred trinástimi rokmi premenil na 18. jamke štvrtého dňa US Masters svoj pat do birdie, pričom v tom momente vyhral svoj prvý major. V emóciách potom vyskočil do výšky s patrom v ruke.

Phil_14

-jj-

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv