Neprehliadnite

Michelle Wieová má kontrakt s Callaway

 

MW_04

Predstavitelia spoločnosti Callaway Golf oznámili, že podpísali zmluvu s Michelle Wieovou, ktorá bude používať palice a loptičky tejto značky. Americká golfistka bude na najprestížnejšej ženskej túre súčasne hrať s paterom Odyssey.

MW_05

„Spoluprácu s Callaway vnímam ako prirodzené partnerstvo,“ uviedla Wieová a dodala: „Verím, že táto firma vyrába najlepšie vybavenie na golf, pričom ich palice mi určite pomôžu zaznamenať úspešnú sezónu. Súčasne oceňujem to, ako tie palice robia pre mňa hru zábavnou a prijateľnú pre fanúšikov. To je rozhodne pre mňa dôležité“

MW_03
Dvadsaťsedemročná Američanka hráva profesionálne golf od 16 rokov, pričom v 14 rokoch sa stala najmladšou hráčkou, ktorá štartovala na turnaji US PGA Tour (Sony Open). Odvtedy sa už predstavila na štyroch ročníkoch Solheim Cupu a na konte má štyri profesionálne tituly na LPGA Tour vrátane jedného majoru (US Open 2014).

MW_02

Wieová je momentálne poslednou zo skupiny profesionálnych golfistov, ktorí podpísali kontrakt s firmou Callaway Golf. Do tejto skupiny patria aj Patrick Reed, Danny Willett, Wes Bryan, Ollie Schniederjans, Rjo Išikawa, Branden Grace, Thomas Pieters, a Daniel Berger. Wieová bude hrať s driverom GBB Epic a fervejovými drevami, hybridmi Alpha 815, železami APEX Pro 16, vedžkami Mack Daddy Forged a patrom Odyssey 2-Ball Fang a loptičkami Chrome Soft.

MW_06
-jj-

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv