Neprehliadnite

Lukratívny turnaj v Abú Zabí napokon bez zraneného McIlroya

 

Rory_24

Elitný golfista Rory McIlroy sa napokon na lukratívnom turnaji v Abú Zabí nepredstaví pre únavovú zlomeninu rebier. Aktuálne zranenie svetovej dvojky potvrdilo pondelkové vyšetrenie magnetickou rezonanciou.

Rory_21

Ešte nedávno McIlroy plánoval, aké má šance stať sa do konca januára opäť svetovou jednotkou. „Keď budem hrať tento týždeň dobre, mám šancu prísť do Abú Zabí ako svetová jednotka,“ uviedol 27-ročný ostrovný borec pred íventom South African Open, kde mu prvá priečka unikla až v play-off.

Rory_23

Nečakaná absencia v na turnaji v Spojených arabských emirátoch je prirodzene pre McIlroya smutná správa. „V takých situáciách skrátka musíte počúvať expertov,“ vyjadril sa k celej situácii Severný Ír, ktorý so zraneným rebrom odohral v Johannesburgu finálové tri jamky play-off, z ktorého ako víťaz vyšiel Angličan Graeme Storm. Dĺžka jeho zdravotnej prestávky zatiaľ nie je známa.

Rory_25

Turnaj Abu Dhabi Championship, ktorý je zaradený do kalendára European Tour, štartuje v štvrtok a medzi hlavné hviezdy patria Švéd Henrik Stenson, Angličan Danny Willett a Američania Dustin Johnson s obhajujúcim šampiónom Rickie Fowlerom.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv