Neprehliadnite

Kapitán rydercupového tímu USA si zlomil kľúčnu kosť pri snoubordovaní

 

Davis_07

Americký golfista a kapitán úradujúcich šampiónov Ryder Cupu Davis Love III sa zranil pri snoubordovaní a po operácii kľúčnej kosti, ktorú mal zlomenú na troch miestach, sa bude zotavovať najmenej štvrťroka.

Davis_02

K nešťastnej udalosti došlo na horách v Sun Valley v štáte Idaho, kde si Davis Love III užíval bielej periny a perfektne upravených svahov spoločne so svojim synom. Okamžite po nehode ho vrtuľníkom transportovali do nemocnice v Alabame, kde vo štvrtok absolvoval chirurgický zákrok .

Davis_05

Podľa informácií manažéra Maca Bernhardta dostal 52-ročný golfista aj dlahu a osem skrutiek. „Davis mi povedal: To, že som jazdil po horách s Druom (syn), bola nezodpovedná chyba,“ uviedol manažér. Pre Davisa Loveho III, ktorý má na konte 21 titulov z US PGA Tour vrátane major titulu z roku 1997 (US PGA Championship), je to už tretia operácia za posledné štyri roky. Predtým mal problémy s chrbtom a bedrovým kĺbom.

Davis_06

Davis Love III mal v pláne hrať Sony Open na Havaji na budúci týždeň, namiesto toho ale bude oddychovať na lôžku. Lekári odhadujú, že by úspešný kapitán rydercupového tímu USA v Hazeltine mohol vziať palicu do ruky za šesť týždňov. Do turnajového kolotoča by sa mohol vrátiť ale až za 12 týždňov, teda zhruba za 3 mesiace.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv