Neprehliadnite

John Daly neodolal novému driveru so zvislými drážkami

 

Daly_12

Svojrázny americký golfista John Daly podpísal zmluvu so spoločnosťou Vertical Groove Golf a v novej sezóne tak už bude odpalovať s driverom spomínanej značky. Malá revolúcia spočíva v odlišných drážkach na úderovej ploche driveru. Vertical Groove driver nemá klasické vodorovné drážky, ale zvislé. A práve tie by mali redukovať spätnú rotáciu.

Daly_16

Päťdesiatročný zámorský golfista, ktorý bol vlani ozdobou turnaja Czech Masters, doteraz nošil spomínaný nový driver len v rámci testovania. Teraz sa stal jeho exkluzívnym propagátorom. „Od tej doby, čo nosím vo vaku tento Vertical Groove driver, sú moje údery dlhšie a rovnejšie,“ povedal Daly a dodal: „Teraz triafam ferveje častejšie a zvuk pri kontaktu je proste úžasný.“

Daly_09

Spoločnosť Vertical Groove Golf predstavila svoj nový pozoruhodný výrobok už vlani. Tvrdí, že zvislé drážky driveru redukujú bočný spin, čo vedie k priamejšej dráhe letu a poskytuje výhodu „dlhým hráčom“. Driver bude sa vyrába vo variantách 9,5, 10,5 a 12 stupňov na shafte Aldila NV2K pre pravorukých aj ľavorukých hráčov. Jeho cena v zámorí je 400 dolárov.

Daly_17

„Mať Johna Dalyho ako víťaza dvoch major turnajov a vyhláseného odpalovača, nás uvádza na US PGA Tour a PGA Tour Champions. Je to hlasité potvrdenie faktu, že táto palica hrá na tej najvyššej úrovni,“ uviedol Jeff Barry, šéf výrobca driveru.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv