Neprehliadnite

Belgičan Colsaerts o US PGA Tour: „Už by som tam nevydržal ani sekundu“

 

Nicolas_03

Najlepší belgický golfista súčasnosti Nicolas Colsaerts nedávno hovoril otvorene o tom, prečo opustil US PGA Tour a dáva prednosť výhradne turnajom na European Tour. Svetoznámemu hráčovi s dlhým odpalmi, ktorý hral na zámorskom okruhu v rokoch 2013 a 2014, sa nepáčili vzťahy a životný štýl na US PGA Tour.

Nicolas_06

„Starajú sa tam o hráčov až neuveriteľne, hyčkajú vás tam. Lenže mne to trochu liezlo na nervy. Som rád slobodný a svojim pánom, a tu sa o vás neustále niekto stará, a kontroluje,“ tvrdí hráč prezývaný belgická bomba. „Na konci už som cítil, že to nezvládam. Povedal som si, že už tam nevydržím ani sekundu. Že odtiaľ musím už konečne vypadnúť, inak sa z toho zbláznim. Nezvládol som to,“ priznáva Colsaerts.

Nicolas_04

Nepáčili sa mu davy ľudí, ktoré chodili na turnaje v zámorí. „Nechápal som, prečo to ľudia tak prežívajú a chcú k vám byť čo najbližšie. Mám rád svoju slobodu a priestor a cítil som, že časť slobody strácam rovnako ako komunikáciu s ľuďmi. Ľudia v Amerike sú skrátka iní, než my, Európania. “

Nicolas_02

Chýbala mu však najmä priateľskejšia atmosféra medzi samotnými golfistami. „Pamätám sa, ako som sa vrátil späť do Európy a bol som nesmierne nadšený. Bolo to osviežujúce – ľudia spolu skutočne hovorili a komunikovali,“ spomína 34-ročný golfista, ktorý má na konte dva tituly z European Tour.

-jj-.

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv