Neprehliadnite

Aktívny Tiger, v Chicagu navrhne dve nové ihriská

 

Chicago_04

Hviezdny americký hráč a štrnásťnásobný major šampión Tiger Woods síce nedávno absolvoval návrat k súťažnému golfu, ale to mu nebráni, aby bol aktívny aj vo sfére navrhovania ihrísk. Najnovšie sa totiž stal hlavným dizajnérom dvoch ihrísk v Chicagu – Jackson Park a South Shore.

Chicago_03

Celý projekt bude riadiť novo vzniknutá Chicago Golf Park Alliance, ktorá má za úlohu zlepšiť golfovú infraštruktúru celej oblasti. „Tento projekt oživí celú lokalitu a priláka nových hráčov aj investorov. Tiger Woods je zárukou kvality a o ihrisko bude záujem zo všetkých strán,“ skonštatoval golfový analytik stanice Golf Channel Mark Rolfing.

Chicago_01

Gigantický projekt bude stáť 30 miliónov dolárov a bude financovaný zo súkromných zdrojov. Silnú väzbu bude mať ihrisko Jackson Park aj na novo vznikajúce centrum prezidenta Baracka Obamu, ktorý má svoje plány so vzdelávacím a charitatívnym centrom Obama´s Presidential Center neďaleko ihriska.

Chicago_05

Vrcholným programom celého projektu má byť aj podpora a školenie kedíkov, ktorých začína byť v USA nedostatok. Smelé plány hovoria aj o organizovaní vrcholného turnaja BMW Championship v roku 2021. Predposlední turnaj Fedex Cupu sa v novom ročníku vráti do blízkeho Conway Farms Golf Clubu.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv