Neprehliadnite

Woods potvrdil účasť na Riviere, kde ako 16-ročný zažil premiéru

 

Woods_02

Hviezdny americký golfista Tiger Woods je stále pod drobnohľadom a športová verejnosť čaká na jeho súťažný kalendár v novom ročníku. Zatiaľ potvrdil v sezóne 2017 účasť na turnaji Genesis Open. Ešte však nie je isté, či februárový ívent na Riviere, kde debutoval pred 24 rokmi v rámci US PGA Tour, bude súčasne jeho prvým súťažným vystúpením v budúcom roku.

Woods_16

„Som nadšený, že sa môžem vrátiť na Rivieru a hrať Genesis Open. Tu to všetko začalo. Bol to môj prvý turnaj na US PGA Tour, mal som 16 rokov a vážil som 48 kilogramov. A bol to pre mňa moment, ktorý mi zmenil život,“ uviedol vo svojom vyhlásení Woods, ktorý sa po 16-mesačnej súťažnej pauze vrátil pätnástym miestom na decembrovom turnaji Hero World Challenge.

Woods_01

V sezónach 1998 a 1999 skončil Woods na Riviere druhý, ale od roku 2006 turnaj nehral. Teraz jeho návrat nie je až tak prekvapujúci. Turnaj, ktorý v minulosti niesol názov Nissan Open alebo Northern Trust Open, totiž hostí jeho nadácia.

Tiger_08

Dovtedy je však ale pravdepodobné, že Woods ešte stihne niekoľko turnajov, hoci oficiálny úvodný ívent jeho novej sezóny zatiaľ nie je známy. Médiá špekulujú o jeho účasti v Spojených arabských emirátoch, kde Woods v minulosti začínal sezónu. Skloňuje sa však aj Farmers Insurance Open v Kalifornii na ihrisku Torrey Pines, kde už vyhral sedemkrát.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv