Neprehliadnite

Woods oficiálne podpísal viacročný kontrakt s firmou Bridgestone, ale len na loptičky

 

Tiger

Tak, aj je to čierne na bielom. Hviezdny americký golfista Tiger Woods podpísal s Bridgestone lukratívny viacročný kontrakt. Bývalý líder svetového rebríčka už hral s loptičkami tejto značky pred dvoma týždňami pri svojom súťažnom návrate na Bahamských ostrovoch.

Tiger_0000000

Woods pristúpil k zmene značky loptičky potom, ako spoločnosť Nike ohlásila koniec vo výrobe golfových palíc, vakov a loptičiek. Bridgestone v tlačovej správe uviedla, že podľa Woodsa loptička s označením B330-S je pre neho tou najlepšou voľbou. Z niekoľkých testov sedí táto loptička Woodsovi najviac. Lieta ďaleko, má najlepšiu presnosť a vyhovuje mu aj spätná rotácia, ktorú je schopný vyprodukovať prihrávkami okolo grínu.

Tiger_000

„Nájsť tú správnu loptičku, je pre mňa extrémne dôležité. Je neodmysliteľnou súčasťou môjho vybavenia a loptička B330-S vyhovuje mojej hre najviac,“ vyhlásil Woods. „S touto loptičkou mám pocit totálnej kontroly pri všetkých ranách. Nie som tu len pre to, aby som hral ,ale aby som vyhrával. A inovatívna loptička B330-S mi k tomu môže pomôcť,“ dodal.

Tiger_000000

Štrnásťnásobný major víťaz sa však nechystá meniť aj svoje palice. „Toto bolo len o loptičke. Sme nadšení a je nám cťou, že Tiger Woods bude hrať a vyhrávať s loptičkou B330-S v roku 2017 a v ďalších sezónach, „ povedal k dohode riaditeľ marketingu Bridgestone Corey Consuegra.

Tiger_00000000

Od prvého januára pobeží v televízii a v digitálnych médiách reklama s novou tvárou Bridgestone, Tigerom Woodsom. Dostane sa aj do printových médií. Z podpisu zmluvy majú pochopiteľne radosť aj ďalší elitní golfisti z tímu Bridgestone ako Brandt Snedeker, Matt Kuchar, Bryson DeChambeau alebo Fred Couples.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv